MaximoAnvändarförening

Föreningen i samarbete med Maximo Brukerforening och partners välkommnar dig till "höstmöte" på nätet med via ZOOM.
Vi träffas
Den 9 december på zoom
Agenda
Tid Aktivitet
12:30 - 13:00 Uppkoppling till mötet.
13:00 - 13:15 Välkomna och aktuellt från Maximo Användarförening
Introduktion av föreningen. Teknikgenomgång. Skriva ditt namn och företag.
Maximo Anvandarforening
13:15 - 14:00 Maximo Civil Infrastructure
Sund&Baelt och IBM Danmark kommer gemensamt att berätta om det pågående införandeprojektet av Maximo Civil Infrastructure, en ny lösning som kommer att användas för att hantera underhållet av bl a bron över Stora Bält i Danmark. Sund&Baelt har utöver den nya industrilösningen även arbetat med avancerade tekniska lösningar såsom inspektioner med drönare och bildigenkänning.
IBM och Sund & Baelt
14:00 - 14:05 Bensträckare.
14:05 - 14:50 Sigma Asset Management 360 Cloud
Välkommen till en förhandspresentation av en nyhet Sigma kommer lansera i större skala globalt under 2021. Sigma har i över 25 år sålt och levererat Maximo till ett stort antal kunder i olika anläggningstunga verksamheter. Men även lösningar för prediktivt underhåll, mobila arbetssätt och system för teknisk anläggningsdokumentation. Nu för vi samman alla system i en gemensam molnplattform för att kunder enklare ska kunna digitalisera sin verksamhet inom asset management och underhåll. På denna workshop får du en inblick i hur det är tänkt, men även att vi gemensamt diskuterar framtidens digitaliserade underhåll ur olika perspektiv.
Sigma
14:50 - 14:55 Bensträckare.
14:55 - 15:40 Analyslösning för underhållseffektivitet och datakvalitet i Maximo
Öresundsbron har en tydlig strategi mot Datadrivet Underhåll för att effektivisera underhållsverksamheten. En viktig del i strategin är att analysera och mäta kontinuerligt. Dels att datakvaliten i Maximo kontinuerligt ökar för att mäta på rätt data, men också mäta operativa och strategiska nyckeltal.
Under året har Trivalo och Öresundsbron utvecklat analysapplikationer mot Maximo som kraftigt hjälper till att effektivt mäta Underhållsverksamheten.
I den här sessionen demar vi applikationerna och berättar om värdet man får.
Trivalo och Östersundsbron
15:40 - 15:45 Bensträckare.
15:45 - 16:30 IBM presenterar roadmappen för Maximo och MAS
IBM presenterar roadmappen för 2021 och framåt. Vi förklarar den nya Maximo Application Suite (MAS) och de komponenter som ingår där, med extra fokus på Visual Inspection och Maximo Assist.
IBM
16:30 - 16:35 Bensträckare.
16:35 - 17:20 Prognos på underhållskostnader med Maximodata
Enfo kommer visa upp hur man kan arbeta med prognos runt UH-kostnader med Maximodata för att få samsyn mellan underhåll och ekonomi och ha bättre styrning på underhållskostnader.
ENFO
17:20 Avslutning och tack!
Vanliga frågor
VAR SKALL VI VARA NÅGONSTANS?

På nätet med ZOOM.

VAD KOSTAR DET?

Se under betalning i anmälan.